Tarih: 22.11.2021 17:29

15 TEMMUZ KAVŞAĞI TEHLİKE SAÇIYOR..!

Facebook Twitter Linked-in

BU KAÇINCI KAZA?
15 Temmuz Şehitler Mahallesindeki kavşakta oluşan  trafik yoğunluğu kazalara davetiye çıkarmaya başladı. Son olarak bu kavşakta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz mahallesinden ana yola çıkan Mehmet Aydın sevk ve idaresindeki 06 PY 657 plakalı otomobil ile Gaziantep istikametine doğru gitmekte olan Ali Ekberdoğan'ın sevk ve idaresinde ki 27 E 0241 plakalı otomobil çarpıştı.
 Meydana gelen kazada Hüseyin Alaca, Seniha Alaca ve  Mehmet Aydın yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TEK ÇÖZÜM IŞIKLANDIRMA
Yaşanan kaza sonrası vatandaşlar kavşağa ışıklandırma yapılmasının gerekli olduğunu vurguladı. 15 Temmuz şehitler Mahallesinde artan nüfus yoğunluğunun yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi ile Kongre ve Kültür Merkezinin faaliyette olmasıyla trafik yoğunluğunun arttığını dile getiren vatandaşlar; “Özellikle 15 Temmuz Şehitler Mahallesinden çıkarken Besni istikametinden gelen araçlar oldukça süratli geliyor. Mahalleden çıkan araçlar da ilk geçişi atlatsa bile bu kez ikinci çıkışta Gaziantep istikametinden gelen araçları hemen görmekte zorlanıyor. Aynı zamanda akşam saatlerinde bu durum daha tehlikeli bir hal alıyor. 
Yetkililerin bu bölgede ışıklandırma çalışması yapmasını talep ediyoruz. Keza o bölgede yaya halinde geçiş yapan öğrenciler ve vatandaşlar da var. Aşırı hız nedeniyle kaza kaçınılmaz oluyor. Şuana kadar ölümlü bir kaza olmadı ancak bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Yetkililerin bu konuda önlem alması gerekiyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —