Tarih: 23.03.2018 09:44

Adıyaman Park bugün açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Ziyaretçilerine kapılarını açıyor

72 bin m2 kapalı alanı, ulusal ve dünya markalarından oluşan mağaza karması ile ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park, kentine kavuşuyor.

Adıyaman Park; toplam 4 katta bulunan 125 mağazanın yanı sıra, 2 bin 500 metrekarelik eğlence alanı, sineması, teraslı yeme-içme alanları ve 1000 araçlık otoparkı ile kente sosyal, kültürel ve ekonomik bütün ayrıcalıkları sunuyor.

Dünya Markalarının Adresi

Migros, Flo, Praktiker, Let´s Get Fun Çocuk Oyun Alanı, 2´si Gold Class olmak üzere 7 salonu bulunan Cinemaximum ve daha birçok giyim - ayakkabı mağazası, restoran ve kafeleri ile kent halkının bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alışveriş konsepti ile Adıyaman Park´ta tanışacaklar. 

Vatandaşların giyim, yeme-içme, kültür-sanat, eğlence ve hayata dair her şeyi bulabilecekleri kentin yeni buluşma noktası Adıyaman Park´a ziyaretçilerini bekliyor.

Adıyaman Park Hakkında;

Saf Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic. tarafından hayata geçirilen, Adıyaman Park´ın yönetim ve kiralama süreçleri JLL Türkiye tarafından yürütülmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —