Tarih: 04.04.2017 15:18

BAKAN´DAN YÖK´E ?BESNİ´YE ÖĞRENCİ ALIN? TALİMATI

Facebook Twitter Linked-in

BU SENE ÖĞRENCİ ALINACAK SÖZÜ 

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alınıp alınmayacağı konusundaki belirsizlik Cuma günü İbrahim Erdemoğlu ve Ali Erdemoğlu tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın Besni ziyareti sırasında kendisine iletildi.

İbrahim ve Ali Erdemoğlu´nun Bakan İsmet Yılmaz ile görüşmesi sırasında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Milletvekilleri ve Adıyaman Valisi Abdullah Erin´de bulundu. Görüşmede, Erdemoğlu ailesinin Fakülteye bu yıl öğrenci alınması yönündeki taleplerini dinleyen Bakan Yılmaz, bu sene öğrenci alınması yönünde Erdemoğlu Ailesine söz verdi. YÖK başkanı Yekta Saraç´ı arayan Milli Eğitim Bakanı Yılmaz´ın, Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alımı konusunda talimat verdiği öğrenildi.

Görüşmede TBMM Başkan vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın´ın tüm sorunların çözüleceği konusunda Erdemoğlu ailesine güvence verdiği bildirildi. 31 Temmuz 2017 tarihinde inşaatı tamamlanacak olan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi´nin altyapı, su, elektrik, çevre düzenlemesi gibi alanlarda eksikliklerinin giderilmesi hususunda Adıyaman Üniversitesi ile görüşmesi konusunda da Bakan İsmet Yılmaz´ın YÖK´e talimat verdiği bildirildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —