Başkan İşitmen: ?Esnafımıza geçmiş olsun?

Başkan İşitmen: ?Esnafımıza geçmiş olsun?

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ve Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, geçtiğimiz hafta sonu yağan yoğun kar yağışı nedeni ile çatısı çöken Besni Mustafa Oruçoğlu Şire Pazarı esnafını ziyaret eder

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen; "İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu hasar gören Besni Mustafa Oruçoğlu Şire Pazarı esnafımızı Besni Kaymakamımız Nazlı Demir ve Besni Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Son 20 yılın en şiddetli kar yağışıyla karşı karşıya kaldık. Mustafa Oruçoğlu Şire Pazarımızın çatısı yoğun kar yağışından dolayı çöktü. Gece yaşanan bu olaydan dolayı herhangi bir yaralanma ve can kaybı oluşmadı. İnşallah Belediyemiz en kısa sürede Şire Pazarımızın çöken kısmının üstünü kapatmak için çalışmalara başlayacak ve pazarımız daha güzel ve güvenilir bir çatıya kavuşacak.

Ayrıca odamıza ziyaretlerinden ve esnafımıza ilgi alakalarından dolayı Besni Kaymakamımız Nazlı Demir´e ve Besni Belediye Başkanımız Eyüp Mehmet Emre´ye kurumumuz, üyelerimiz, yönetim ve denetim Kurulu Üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER