Besni Sevgi Ağacı Derneğinde Dürdane Sevindi Yeniden Başkan

Besni Sevgi Ağacı Derneğinde Dürdane Sevindi Yeniden Başkan

Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek adayın olduğu kongrede mevcut başkan Dürdane Sevindi yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan kongreye mevcut başkan Dürdane Sevindi ve dernek üyeleri katıldı. Divanın oluşturulmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Fatma Dalak, Katip üyeliklerine ise Fadime Bülbül ve Şenay Aydemir seçildi.

Daha sonra yönetim, denetim ve faaliyet raporları okunarak ibraları yapılmasının ardından tek adayın olduğu kongrede mevcut başkan Dürdane Sevindi oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilere güven tazeledi.

Yapılan kongreyle oluşan yönetim kurulu ise şöyle; ?Deniz Aslan, Şenay Aydemir, Fadime Bülbül, Ayfer Yardımlı. Yedek üyeler: ?Esra Karakuş, Songül Erdoğan, Hatice Öztürk, Lale Erdoğan, Fatma Dalak.?

Kongre sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Sevindi, yeniden başkan seçildiği için üyelerine teşekkür ederek, dernek olarak çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini dile getirdi.

İlçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin ellerinden geldiğince her zaman yanında olacaklarını söyleyen Sevindi, hayırsever işadamlarında destek istedi.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER