Besni´ye yatırım için şartlar uygun

Besni´ye yatırım için şartlar uygun

Besni OSB´de doğalgaz döşeme çalışmalarının başladığı müjdesini veren Kaymakam Ahmet Gencer yıl sonuna kadar OSB´deki fabrikalara doğalgaz verilmeye başlanacağını söyledi. Besni dışında yaşayan işadamı hemşerilerimizi Besni OSB´ye yatırım yapmaya davet ed

Yol, elektrik, kanalizasyon gibi altyapı eksiklerinin giderilmesinin ardından geçtiğimiz hafta doğalgaz döşemesine de başlanılan Besni Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaları denetleyen kaymakam Ahmet Gencer, OSB´de doğal gaz çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanıp işletmelere doğalgaz vereceklerini söyledi.

Yol, elektrik gibi altyapı işleri daha önce tamamlanan Besni OSB´de doğalgazın da çekilmesiyle yatırım yapmak isteyen müteşebbisler için eksik kalmıyor.

Erdemoğlu Holding Besni´ye açtığı iplik fabrikası ile binlerce aileye ekmek kapısı oldu. Halen yaklaşık 700 kişinin istihdam edildiği fabrika yeni yatırımlarla sürekli büyüyor. Merinos´un yatırımı Besnili diğer işadamlarına örnek teşkil ederken, Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu Besnililer dergisinin ilk sayısındaki röportajında Besni´de üniversite sanayi işbirliği istediklerini belirtip Besnili işadamlarına Besni´ye yatırım yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Doğalgaz ile birlikte Besni OSB´de yatırım için önemli bir eksiklik kalmayacak. Besni dışında yaşayan ve Besni sevdası hiç eksilmemiş iş adamlarımızı Besni´nin kalkınması için Besni OSB´ye yatırım yapmaya davet ediyoruz. Besnimizin gururu Merinos´un OSB´deki yatırımı ile ilçe ekonomisi büyük bir ivme kazandı. Besnili işadamı hemşerilerimizin Besni´ye yapacakları yatırım, Besnili olmayan diğer sanayicilere de örnek teşkil edecektir. Bu sebeple Besnili işadamlarını OSB´ye yatırım yapmaya davet ediyoruz.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER