Tarih: 10.08.2019 09:21

Dolmuşlar 4. Etap TOKİ´den kalkacak

Facebook Twitter Linked-in

4. Etap TOKİ konutlarından yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısı şehir içi Dolmuşların kalkış yerinin TOKİ içine alınmasıyla çözüldü. Dolmuşlar seferlerine buradan başlayarak Kapalı spor salonu önünde yeni açılan yoldan Devlet hastanesine giderek seferine devam edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı Emre, Besni Devlet Hastanesi ile Kapalı spor salonu arasında yeni yapılan yolun tamamlandığını ve ilk dolmuş seferinin gerçekleştiğini bildirdi.

4.Etap TOKİ´de yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısını çözmekten mutluluk duyduklarını belirten Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, ?Burada yaşayan vatandaşlarımıza seçimde bir vaadimiz vardı. Bugün dolmuş hattını buraya taşıyarak vaadimizi gerçekleştirmenin ve vatandaşlarımızın da ulaşım sıkıntısını çözüme kavuşturmanın da sevincini yaşıyoruz.

Biz Besni´ye hizmet için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada Besnili hemşerilerimizin sevincini görmek bizlere hizmet etmenin ne kadar mutluluk verici bir duygu olduğunu bir kere daha hatırlattı. Bizler halka hizmetin Hak´ka hizmet olduğu anlayışıyla hizmet ediyoruz. İnşallah, Besni´mizin bütün sıkıntılarını çözüme kavuşturacağız.? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —