Tarih: 28.01.2023 10:27

ERDEMOĞLU’NDAN BESNİ SAĞLIĞINA BİR BÜYÜK DESTEK DAHA

Facebook Twitter Linked-in

Besni’de eğitimden sağlığa, sosyal sorumluluk projelerinden hayır işlerine kadar her alanda elini taşın altına koyarak destek olmaya devam eden hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu desteklerine bir yenisini daha ekledi. Erdemoğlu bu kapsamda Besni Devlet Hastanesine 1.5 milyonluk tıbbi cihaz desteğinde bulundu.

DESTEKLER ARKA ARKAYA GELDİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde kilitli parke taşı, esnaf ve ziraat odalarının iç tefrişatı gibi birçok destek veren hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu’ndan bir destek de Besni Devlet Hastanesine geldi. Son olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Besni Devlet Hastanesine 3 milyonluk tıbbi cihaz desteğinde bulunan Erdemoğlu bu kez de hastane bünyesinde kullanılmak üzere tutarları 1.5 milyonu bulan 20 adet Tansiyon aleti, 10 adet Nebilizatör, 10 adet Evrak Tarayıcı, 2 adet 24.000 BTÜ Tomoğrafi ünitesi için duvar tipi Klima, 1 adet 18.000 BTÜ Bilgi İşlem Sunucu odası için duvar tipi klima, 5 adet Barkod Yazıcı, 1 adet Hava-Oksijen karıştırıcı, 4 adet Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitesinde kullanmak için Laringoskop cihazı desteğinde bulundu.

BAŞHEKİM HELLİ’DEN TEŞEKKÜR

Yardımlardan dolayı Ali Erdemoğlu’na teşekkürlerini ileten Başhekim Ali Helli; “Besni Devlet Hastanemize hayırsever Ali Erdemoğlu aracılığı ile 20 adet Tansiyon aleti, 10 adet Nebilizatör, 10 adet Evrak Tarayıcı, 2 adet 24.000 BTÜ Tomoğrafi ünitesi için duvar tipi Klima, 1 adet 18.000 BTÜ Bilgi İşlem Sunucu odası için duvar tipi klima, 5 adet Barkod Yazıcı, 1 adet Hava-Oksijen karıştırıcı, 4 adet Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitesinde kullanmak için Laringoskop 20 Ocak 2023 tarihi itibarı ile teslim edildi. İlaveten Ameliyathane de başta Kadın Doğum uzmanlarınca ve diğer Cerrahi Hekimlerce kullanılmak üzere, Laparoskopik (Kapalı Karın ameliyatları) alet ve cihazları alındı.

Sağlıktan eğitime kadar birçok kamu kurum ve kuruluşlarında hayata geçirdikleri sosyal projeler ve bağışlarla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran Ali Erdemoğlu şahsına ve Erdemoğlu Ailesi'ne sağlık camiamız, hastalarımız ve tüm Besnililer adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız“ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —