ERDOĞAN VE YILMAZKAYA EN BAŞARILI VEKİLLER ARASINDA

ERDOĞAN VE YILMAZKAYA EN BAŞARILI VEKİLLER ARASINDA

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en başarılı milletvekilleri listesi açıklandı. Listede Gaziantep´te en başarılı milletvekillerinden ilk iki sırayı hemşerilerimiz Mehmet Erdoğan ve Bayram Yılmazkaya paylaştı

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en başarılı milletvekilleri listeni de Ak Parti´den Mehmet Erdoğan 4. Sırada, CHP´den Bayram Yılmazkaya 6 sırada yer aldı.

27. Dönem milletvekillerinin performans ölçümü ORC Araştırma tarafından yapıldı. Yapılan ankete göre ?En Başarılı 100 Milletvekili? seçildi. Anket 15 Haziran 8 Temmuz 2020 tarihleri arasında 81 ilde 53560 kişi ile SMS link yönlendirmesi ve Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi yöntemleriyle yapıldı. Başarı oranına göre Güneydoğu Anadolu Bölgesi´nin en başarılı 10 milletvekili 6 Ak Parti, 1 CHP, 3 HDP yer aldı. En başarılı milletvekilleri araştırmasında Gaziantep´ten 3 milletvekili listeye girdi. Listede Ak Parti´den Mehmet Erdoğan 4. Sırada, CHP´den Bayram Yılmazkaya 6. sırada, yine Ak Parti´den Ali Sahin 10. sırada yer aldı.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER