Tarih: 27.03.2020 15:56

Erkenek İçme Suyu İş Teslimi Protokolü İmzalandı

Facebook Twitter Linked-in

Besni ve Gölbaşı ilçeleri ile 4 belde ve 12 köy içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Erkenek içme suyu isale hattının ihalesinin yapılmasının ardından, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Erkenek içme Suyu Birlik Başkanı olarak Ankara´da ihaleyi alan firma ile iş teslimi protokolünü imzaladı.

Besnililerin yıllardan beri hayalini kurduğu Erkenek İçme Suyu´nun Besni´ye kavuşturulması açısından sürecin hızla devam ettiğini belirten Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, ? Besnimiz uzun yıllardır bu suyun özlemini çekiyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm görüşmeleri yaparak bu suyun Besnimize kazandırılması adına çalışmalarımızı yaptık. Ankara´da yapılan temaslarda bizi yalnız bırakmayarak süreci başından beri takip eden Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın ile beraber Erkenek İçme Suyu´nun isale hattının ihalesini 23 Ocak 2020 tarihinde yaptık. Bugünde ihaleyi alan firma ile İş Teslimi protokolünü imzalamış bulunmaktayız. Allah´a şükürler olsun ki Allah´ın izni ve bizlerin gayreti ile bu süreç tamamlanacak ve Besni´miz Erkenek İçme Suyundan faydalanacaktır. Bu büyük bir proje bu proje ile Besni´miz hem içme suyuna kavuşacak hem de Belediyemizin ekonomisine katkı sağlanmış olacak.

Erkenek İçme suyunun ilçemize kazandırılmasında desteklerini bizden esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli´ye, DSİ Genel Müdürümüz Mevlit Aydın´a, DSİ Genel Müdür Yardımcımız Şadiye Yalçın´a, süreci başından beri takip ederek, içme suyunun Besni´ye kazandırılmasında büyük gayreti sarfeden AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın´a ve AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz İ.Halil Fırat´a, M.Fatih Toprak ve Yakup Taş´a şükranlarımı sunuyorum.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —