Tarih: 25.05.2024 11:38

İşte Besni'de Yapılan Ses Yarışmasının Şampiyonları...

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü ses sanatçısı Latif Doğan'ında katıldığı yarışma da yarışmacılar birbirinden güzel eserleri söylediler. Programa İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, Ses Sanatçısı Latif Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel, kurum ve daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Öğretmenlerden oluşan  Halk Dansları Topluluğu  gösterisi ile başlayan etkinlik yarışmacıların eserlerini söylemesiyle devam etti. Programın ünlü ses  sanatçısı  Latif Doğan'ın verdiği mini konserle sona erdi.

İki Kategoride düzenlenen yarışmada, jürinin yaptığı değerlendirmeye göre;

Lise kategorisinde 

1.Gülsüm Melek Yalçın

2.Hatice Özgüler

3.Ömer Karakuş

 

Ortaokul kategorisinde 

1.Haci Karaboğaz

2.Kudret Zehra Özçelebi

3.Siraç Mehmet Öztürk 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederken, böylesi birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirilmesine öncülük ettiği için içinde bulunduğu eğitim camiası ile gurur duyduğunu ifade etti. Yine bu faaliyetlerin hayata geçirilmesinde emeği geçen katılımları ile bizi onurlandıran değerli ses sanatçımız Latif Doğan'a, ilçemizdeki her türlü faaliyette bize sonsuz destek sağlayan Besni Kaymakamı Sayın Çağlar Partal'a, Belediye Başkanımız Sayın Reşit Alkan'a, idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —