Karabudak; ?Yeni bir oluşumun tarihini yazacağız?

Karabudak; ?Yeni bir oluşumun tarihini yazacağız?

İbrahim Halil Karabudak Çakırhüyük Belediye Başkanlığı için AK Parti´den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gazetemizi de ziyaret eden Karabudak, yeni bir oluşum ve genç kadro ile geliyoruz dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile görüşen Karabudak yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Memlekete kene gibi yapışmış böl parçala yönet anlayışla yöneten zihniyetlere Cenabı Allah´ın ve halkımızın desteğiyle 31 Mart akşamı inşallah son vereceğiz.

Biz ayrıştırıcı olmayacağız, her zaman birleştirici olacağız. Kardeşlik, barış durduğu yerde bu kırgınlık bu küskünlük niye. Eski orman siyaseti yapmayıp, sürekli yenilik ve üreterek siyaset yapacağız. Her kesimi kucaklayacağız.

Yaptığım her adımda her işte halkımın fikirlerini alarak adım atacağız. Çünkü akıl akıldan üstündür. Yıllarca bozguna uğratılmış beldemizi tamir etmeye talibiz. Mevlana hazretlerinin güzel bir sözü var, bencillik gözüne takılmış ayna gibidir, o gözler nereye bakarsa baksın kendisinden başkasını görmez. Bu beldemizi yönetenler ise hep kendi menfaatlerini düşünmekte, biz beldemizin menfaatini ön planda tutacağız.

Yeni bir oluşumun tarihini yazacağız. Allah´ın izni ile yeni bir oluşum ve genç kadro ile geliyoruz.?



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER