Tarih: 17.12.2020 10:38

MEHMET ERDEMOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

Besni´nin hayırsever ailelerinden Erdemoğlu Ailesinin büyüğü merhum Mehmet Erdemoğlu tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vefatının 14. Yılında sınırlı sayıda katılımcı mezarı başında anıldı.

Anma programına Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, Belediye Meclis üyeleri, Besni Spor Kulübü Başkanı Cuma Ekinci, mahalle muhtarlar, siyasi parti başkanları, aile üyeleri ile sınırlı sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun mezarı başında kısa bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle babaları Mehmet Erdemoğlu´nu aile üyeleri arasında Kuranı Kerim okuyarak andıklarını söyledi.

İbrahim Erdemoğlu konuşmasında; ?Babamızın bizlere en büyük mirası olan ilkelerinden taviz vermeden ülkeye, devlete, millete ve bayrağa hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler, babamızın çizdiğin ilkelerden sapmadan ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Erdemoğlu ailesi adına herkese teşekkür ediyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —