Tarih: 30.05.2017 18:36

Merinosspor Yıldız Takımı Türkiye Finallerinde

Facebook Twitter Linked-in

Merinosspor bayan yıldız voleybol takımı Hatay´da yapılan gurup maçlarında tüm maçları alarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı. Gurup şampiyonu Bayan voleybol takımı Bursa´da 2-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde Gaziantep´i temsil edecek.

Gaziantep´in Türkiye Bayan Voleybol 2. ligdeki namağlup unvanla gurup şampiyonu olan Merinos spor yıldızlar kategorisinde de büyük başarı eldi etti. İl şampiyonluğundan sonra Hatay´da yapılan gurup şampiyonasında da tüm rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Hatay´da yapılan gurup maçlarında Adana Seyhan Belediye sporu, Antakya Büyükşehir Belediye sporu ve Osmaniye takımlarını yenen Merinos spor Yıldızlar takımı 2-9 Haziran tarihleri arasında Bursa´da yapılacak olan Türkiye finallerine hazırlanıyor. Türkiye finallerinde Gaziantep´i temsil edecek olan Yıldızlar takımı Antrenörü Ali Bağcı, Türkiye´nin 32 en iyi takımı arasına girmeyi başaran yıldızlar takımımız kulübümüzü ve Gaziantep´i en iyi şekilde temsil edeceklerdir diye konuştu.

Merinosspor kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz ise şöyle dedi ? Merinosspor olarak alt yapıya verdiğimiz önem sayesinde yıldızlar kategorisinde takımımız Türkiye finallerine katılma hakkını kazanmıştır. Bayan voleybolunda Gaziantep´te öncülük yapan kulübümüz yaz okulu ve oyuncu tarama faaliyetini sürdürmekte olup spor kültürünün geliştirilmesi için aralıksız çalışmaktadır. Yıldız takımımızda çok yetenekli oyuncularımız mevcuttur. Bursa´da yapılacak olan finallerden iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —