MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK´TAN QUİCK SİGORTA´YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu tarafından Alanya´da yapılan okulun ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Quick Sigorta´ya teşekkür plaketi verdi.

GÜNDEM 4.02.2020 08:46:19 0
MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK´TAN  QUİCK SİGORTA´YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Quick Sigorta´nın Alanya´da yaptırdığı okul için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şirket yetkililerine plaket ve teşekkür belgesi verdi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya Valiliği tarafından düzenlenen ?Antalya Hayırseverler Buluşmasına´ katıldı. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar´ın da katıldığı toplantıda 78 hayırsevere plaket verildi.
Toplantıda Quick Sigorta´nın Alanya Mahmutlar´da yaptırdığı 32 derslikli okulun inşaat ilerleyişi hakkında Bakan Selçuk´a bilgi veren Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar´a eğitime katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verildi.
Quick Sigorta, eğitime verdiği desteği anlamlı bir yatırımla sürdürdü. Quick Sigorta, Antalya İl Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Valiliği ile işbirliğiyle hayata geçirilen; Alanya´nın Mahmutlar mahallesinde 32 derslikli son derece modern bir ilkokul olarak tasarlanan Quick Sigorta Gülseren ? Hüseyin Doğan İlkokulu projesinin temelleri Aralık ayının başında yapılan bir törenle atılmıştı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor