Tarih: 10.01.2017 11:49

Muay Thai Avrupa Üçüncüsü Besni´den

Facebook Twitter Linked-in

14-18 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya´da yapılan Avrupa Muay Thai Federasyonu Açık Kupası (EMF-Muaythai Open Cup 2016) Besnili Ali Hasan Gümüş Avrupa üçüncüsü oldu. 

Avrupa Muaythai Federasyonu Açık Kupası Antalya Organizasyonlarında Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Hasan Gümüş Milli Antrenör Serdar Meşen koordinatörlüğünde 20 Ülkenin katılımıyla 500 sporcu arasında 57 kg Gençlerde Avrupa Üçüncüsü olarak büyük başarıya imza attı. 

Milli Antrenör Serdar Meşen, DO-KAN Spor Kulübü Başkanı Cevdet Öztürk ve Osman İsot Endüstri Meslek Lisesi Öğrencisi Ali Hasan Gümüş Besni Kaymakamını Ahmet Gencer´i makamında ziyaret ederek başarıları hakkında bilgi verdiler. 

Besni İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Milli Antrenör Serdar Meşen ve DO-KAN Spor Kulübü Başkanı Cevdet Öztürk´e ?Böyle bir sporcunun yetiştirilmesinde ve böyle anlamlı bir başarının elde edilmesinden ötürü teşekkür ediyorum, sizleri kutluyorum dedi. 

20 Ülkenin katılımıyla 500 sporcu arasında 57 kg Gençlerde Avrupa Üçüncüsü olan Osman İsot Endüstri Meslek Lisesi Öğrencisi Ali Hasan Gümüş´e hitaben de ?Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil ettin, bizleri onurlandırdın seni Canı gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —