Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Başladı

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Başladı

Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017 yılı Öğretmenler Günü kutlama ve etkinlikleri kapsamında organize edilen Besni Kaymakamlığı 2017 öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017 yılı Öğretmenler Günü kutlama ve etkinlikleri kapsamında organize edilen Besni Kaymakamlığı 2017 öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı.

Tamamı öğretmenlerden kurulu toplam 15 takımın katıldığı turnuva 1- 16 Kasım 2017 tarihleri arasında İlçe Spor Salonunda yapılacak.

Turnuvanın öğretmenlerin üstlendikleri kutsal görevi  her an için hatırlanması amacıyla düzenlendiğini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Metehan ADIGÜZEL; ?Her ne kadar Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü olsak ta bizimde aslımız öğretmendir. Uzunca yıllar bu görevi severek yaptık.

Öğretmenlerimize atfedilen bu anlamlı gün öncesi böyle bir turnuva ile öğretmenlerimizi bir nebzede olsa stresten kurtarmak istedik. Tüm halkımızın renkli geçen turnuva maçlarını izlemeye davet ediyorum. Bu vesile turnuvanın hazırlanması başta Sayın  Kaymakamımız Ahmet GENCER olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? Dedi.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER