Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

2019 Yılı Öğretmenler Günü faaliyetleri kapsamında organize edilen Besni Kaymakamlığı Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi oldu.

Besni Kapalı Spor Salonunda oynanan Final müsabakasını İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar kurum ve daire amirleri ve çok sayıda spor sever izledi.
14 Takımın katıldığı turnuvanın final müsabakası öncesinde takımlarda oynayan öğretmenlerle tek tek sohbet eden Kaymakam İmamoğlu oyunculara başarılar diledi.
Kazanılmış iki set üzerinden oynanan müsabakalar sonunda M. Akif Ersoy Fen Lisesi birinci olurken, Kızılin Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Besni Şehit Abidin Tanrıkoku Anadolu Lisesi üçüncü, Toklu Ortaokulu ise dördüncü oldu
Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak müsabakalara katılan tüm okullarımıza teşekkür eder dereceye giren okullarımızı tebrik ederiz? dedi.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER