Şehit Ailesi için yapılan ev tamamlandı

Şehit Ailesi için yapılan ev tamamlandı

2018 Yılında gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı esnasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan´ın ailesi için Besni Kaymakamlığı tarafından 2019 yılında yapımına başlanan ev tamamlanarak aileye teslim edildi.

Şehit Enes Sarıaslan´ın ailesi için Besni Kaymakamlığı tarafından ilçeye bağlı Suvarlı Beldesinde büyüdüğü mahallede, gösterilen arsa üzerinde 2019 yılında yapımına başlanan ev tamamlandı.

Konuyla ilgili Besni Kaymakalığından yapılan yazılı açıklamada; Yapılan harcamaların büyük bir kısmı Valiliğimiz ve Kaymakamlığımızın yerel imkanları ile karşılanmış olup, kalan kısımlar için ise, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu nakdi destek sağlamış, Sanko A.Ş. de inşaat malzemesi yardımında bulunmuştur.

Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür eder, evimizin hayırlı olmasını dileriz. Şehidimiz Enes Sarıaslan nezdinde ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet,  minnet ve dua  ile anıyoruz? denildi.



Besni Nöbetçi Eczane 05.05.2024 Pazar Bu sayfada, Besni konumunda bulunan, 5 Mayıs 2024 Pazar gününden, 6 Mayıs 2024 Pazartesi sabahına kadar Besni Nöbetçi Eczaneler listesi yer alıyor.
YKS sorularını hazırlayan uzmanlar 40 günlük 'dış dünyadan izole' sürecine girdi ÖSYM tarafından 8-9 Haziran’da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevkinde görev alan çalışanlar, yaklaşık 40 gün dış dünyadan izole yaşayacaklar.
Adıyamanlı sporcular atıcılıkta madalyaları topladı Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Elazığ ilinde gerçekleştirilen Havalı Silahlar Egemenlik Bölge Şampiyonası yarışmasına katılan Adıyamanlı sporcular 4 altın 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı.
PASS İT BACK PROJESİ 3.SEZONU BAŞLIYOR PASS İT BACK PROJESİ 3.SEZONU BAŞLIYOR
Elektronik sigarada 'uranyum' ve 'kurşun' tehlikesi! Türkiye'de de hayli yaygın olan elektronik sigaralara ilişkin çarpıcı gerçek... ABD'de yapılan bir araştırmaya göre; elektronik sigara kullanan gençlerin idrar örneklerinde kurşun, uranyum ve kadmiyum tespit edildi.
Borsa rekor kırdı, Sasa zirve yaptı! İşte en çok kazandıran hisseler Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinin tarihinde ilk kez 10 bin puan seviyesini aşarak rekor seviyeden kapandığı haftanın en çok kazandıran hisseleri belli oldu. Sasa da rekor haftasında yatırımcısına en çok kazandıran hisse oldu.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER