Şehit Mehmet Yağmur Lisesinden Esnafa Kur´an-ı Kerim Hediyesi

Şehit Mehmet Yağmur Lisesinden Esnafa Kur´an-ı Kerim Hediyesi

Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında esnaflara ücretsiz olarak Kur´an-ı Kerim meali ve İslam ilmihali dağıtıldı.

Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından Besni´deki esnaflara ücretsiz Kur´an-ı Kerim İlmihali dağıtıldı.
Düzenledikleri etkinlikle ilgili gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulunan Okul Müdürü Vakkas Korkmaz; ?Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu yıl Kur´an-ı Kerim meali ve İslam ilmihalini esnaflara ve sivil toplum örgütlerine öğrencilerimizle beraber ücretsiz olarak dağıtımını yapıyoruz. Bu etkinliğimizdeki amaç, vatandaşlarımızın Kur´an-ı Kerim´i Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarıyla kaynağından öğrenmelerini sağlamak. Bu yönüyle de Peygamberimizi Kur´an-ı Kerim kaynaklı olarak öğrenmiş ve anlamış olacaklar? dedi. ? 



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER