Tarih: 25.10.2019 09:18

Tutdere; ?Etkili Muhalefet Sonuç Verdi?

Facebook Twitter Linked-in

CHP Adıyaman Milletvekili Avukat Abdurrahman Tutdere, kentin kapsamlı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne doktor atanması ile ilgili bir açıklama yayınladı.
Milletvekili Tutdere, açıklamasında şunları kaydetti; ?Geç olsa bir onkoloji doktoru ataması yapıldığı için memnunuz. Doktorun atanmasına kadar olan süreci an be an takip ettik. Sağlık Bakanlığı´na soru önergesi vermenin yanı sıra, sürekli iletişimde kaldık. Önemli olan hastaların mağdur olmaması ve böyle bir doktor eksikliğinin bir daha yaşanmaması. İlimize atanan doktorumuz İbrahim Çil´e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Umarız hastanemizde doktoru olmayan tüm gerekli birimlere doktor ataması yapılır.
Adıyaman´ın en kapsamlı hastanesi olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki tek Onkoloji doktorunun da tayin olmasıyla bölümde bir ayı aşkın süredir uzman doktor bulunmuyordu. Bu süreçte kemoterapi ve ışın tedavisi süren hastalar 3 saat uzaklıktaki Gaziantep hastanelerine sevk edildi. Milletvekili Tutdere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca´nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verip, aynı zamanda da konuyu TBMM Genel Kurul gündeminde dile getirmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —