Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Işıkhan: “20 bin öğrencimize toplamda 457 milyon liralık ödeme yapacağız”

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından vazife ve harp malullerine yapılan eğitim ve öğretim yardımlarının yarın ödeneceği bildirildi. Bakan Işıkhan, Mardin’de yapılan bir etkinlikte halka hizmet ve yatırımların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Ömerli İlçe Belediye binasının açılışında vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti. Sosyal güvenlik alanındaki çalışmalara da değinen Bakan, 20 bin öğrenciye toplamda 457 milyon lira ödeme yapılacağını belirtti.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından vazife ve harp malullerine yapılan eğitim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından her yıl vazife ve harp malulleri ile çocuklarına verilen eğitim ve öğretim yardımlarının yarın ödeneceğini duyurdu. Bakan Işıkhan, 20 bin öğrenciye toplamda 457 milyon lira ödeme yapılacağını belirtti.

Mardin’de bulunan Bakan Işıkhan, Ömerli İlçe Belediye binasının açılışına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Işıkhan, stantları gezerek yöresel ürünleri inceledi ve cevizli sucuk yaptı. Yeni belediye binasının ilçeye hayırlı olmasını dileyen Bakan Işıkhan, “Ömerli’ye yeni bina kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediyeler, şehirlerin kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılık ve hizmet vizyonunu vurgulayan Bakan Işıkhan, 23 yıllık iktidarları boyunca birçok il ve ilçeye hizmet götürdüklerini belirtti. Sosyal güvenlik alanındaki çalışmalara da değinen Bakan Işıkhan, Cuma günü vazife ve harp malullerine ve çocuklarına yönelik eğitim ve öğretim yardımının yapılacağını dile getirdi.

Açıklamaların ardından yeni belediye binasının açılışı gerçekleştirildi.