Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Gaziantep’te Vakkas Acar Dönemi

CHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın 39. Olağan Kongresi’nde başkan seçilen Besnili hemşerimiz Vakkas Acar, ilk açıklamasında “Kimseyi dışlamadan, ortak bir yol haritası oluşturacağız” diyerek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın 39. Olağan Kongresi’nde başkan seçilen Besnili

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı’nın 39. Olağan Kongresi, yoğun katılım ve heyecana sahne oldu.
Kongrede Vakkas Acar ile Karaca Bozgeyik arasında geçen yarışta, delegelerin çoğunluğunu alan Acar yeni CHP Gaziantep İl Başkanı seçildi.

“Tek kazanan bu örgütün birliği”

Seçim zaferinin ardından ilk açıklamasını yapan Vakkas Acar, hem örgütüne teşekkür etti hem de yeni dönemin ruhunu tanımladı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı görevine seçilmenin onurunu ve sorumluluğunu yürekten hissediyorum.
Bu süreçte emeğiyle, sözüyle, inancıyla katkı sunan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu kongrede bir kez daha gördük ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en büyük gücü örgütlü mücadelesidir.
Kazanan ya da kaybedenin olmadığı bu kongremizde tek kazanan, partimizin birliği, dayanışması ve Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur.”

“Artık kişisel hesapların değil, ortak aklın zamanı”

Acar, yeni dönemde partinin her kesimle daha güçlü bir iletişim içinde olacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz.
Artık kişisel hesapların değil, ortak aklın; bireysel hedeflerin değil, örgütsel iradenin zamanıdır.
Gaziantep’in her mahallesinde, her sokağında, her evinde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin sesini yükselteceğiz.”

“Ortak yol haritası oluşturacağız”

CHP Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Bu onurlu görevi devralırken, kimseyi dışlamadan, kimseyi ötekileştirmeden, herkesin fikrine değer vererek ortak bir yol haritası oluşturacağız.
Kapımız da gönlümüz de partimizin tüm neferlerine sonuna kadar açık olacak.
Gaziantep’te partimizi yeniden halkın umudu, değişimin ve adaletin merkezi haline getirmek için omuz omuza mücadele edeceğiz.
Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”