CHP’li Heyeti 29 Ocak’ta Adıyaman’da Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı, parti yöneticilerinin katılımıyla 29 Ocak Perşembe günü Adıyaman’da halk buluşması gerçekleştirileceğini duyurdu.

CHP Adıyaman İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Güldem Atabay, Milli Eğitim Politika Kurulu Başkanı Suat Özçağdaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Politika Kurulu Başkanı Seyit Torun ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politika Kurulu Başkanı Gamze Taşcıer Adıyaman’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

Açıklamada, ziyaret kapsamında halkla buluşmalar gerçekleştirileceği, vatandaşların sorunlarının yerinde dinleneceği ve çözüm önerilerinin paylaşılacağı belirtildi. CHP Adıyaman İl Başkanlığı, “Halkımızla buluşmaya, sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

29 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek programın, Adıyaman’daki çeşitli temas ve ziyaretleri kapsaması bekleniyor.

Exit mobile version