Adıyaman’ın Kahta ilçe belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında ilçenin merkezinde bilgilendirme standı açtı. Otogar Köşesi’nde kurulan stant, üç gün boyunca vatandaş ve öğrencileri ağırlayacak. İlk ziyaretçiler arasında Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yer aldı. Etkinlikte öğrencilere acil durumlarda nasıl hareket etmeleri gerektiği pratik olarak gösterildi.
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, yaptığı açıklamada, itfaiye ekiplerinin sadece yangın durumlarında değil, her türlü afet ve acil durumda halkın yanında olduğunu vurguladı. Çocukların bilinçlenmesi ve toplumda farkındalığın artması amacıyla bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Program, üç gün boyunca devam edecek ve tüm vatandaşlar davetli.
Kahta’da İtfaiye Haftası etkinlikleri başladı
Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası kapsamında bilgilendirme standı açtı. Otogar Köşesi'nde kurulan stant, üç gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri de etkinliğin ilk ziyaretçileri oldu. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, itfaiyecilerin her türlü afet ve acil durumda halkın yanında olduğunu belirtti ve toplumda farkındalığın artmasını önemsediklerini dile getirdi. Program, üç gün boyunca devam edecek ve tüm vatandaşların katılımına açık olacak.
