MHP Adıyaman İl Başkanlığı’ndan İftar Programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan İl Başkanı İsmail Gümüş, deprem sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gümüş, “Adıyaman’da konteynerlerde ve prefabrik evlerde son kişi kalıncaya kadar siyaset yapmayacağız” dedi.

MHP Adıyaman İl Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen programa İl Başkanı İsmail Gümüş’ün yanı sıra il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Ramazan-ı Şerif Hepimize Hayırlar Getirsin”

Programda konuşan İl Başkanı Gümüş, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak,
“Öncelikle Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ederim. İnşallah Cenab-ı Allah hepimizi nice Ramazanlara kavuşturmayı nasip eder” ifadelerini kullandı.

“Deprem Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”

6 Şubat 2023 depremlerine değinen Gümüş, hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andıklarını belirterek,
“6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemize, devletimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

“Basın, Adıyaman’ın Sesi Oldu”

Deprem öncesi ve sonrasında basının üstlendiği role dikkat çeken Gümüş, basın mensuplarına teşekkür ederek, Adıyamanlıların sorunlarının kamuoyuna taşınmasında önemli bir görev üstlendiklerini söyledi.

“Konteynerlerde Son Kişi Kalana Kadar Siyaset Yok”

Partisinin deprem sürecindeki yaklaşımını hatırlatan Gümüş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini yineleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Adıyaman’da konteynerlerde ve prefabrik evlerde son kişi kalıncaya kadar biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak siyaset yapmayacağız.”

“Sorunları En Yüksek Mercilere İleteceğiz”

Adıyaman’ın sorunlarını ilgili makamlara taşıyacaklarını belirten Gümüş, basınla birlikte sahada olacaklarını ve tespit edilen problemleri en üst düzeyde gündeme getireceklerini ifade etti.

“Adıyamanlı hemşehrilerimizin haklı sesini dinleyerek, siz kıymetli basın mensuplarımızın derlediği sorunları en yüksek mercilere iletmeye gayret edeceğiz” dedi.

“23 Şubat’ta Görevi Devraldık”

23 Şubat 2026 tarihi itibarıyla il başkanlığı görevini devraldıklarını belirten Gümüş, partide daha önce görev yapan il başkanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 57 yıllık siyasi bir hareket olan MHP’nin Adıyaman’da güçlü bir teşkilat yapısıyla yoluna devam edeceğini vurguladı.

“Adıyaman’da Birçok Sorun Tespit Ettik”

Kentteki sorunlara da değinen Gümüş, yerleşim alanları, yollar, içme suyu ve ekonomik sıkıntıların öncelikli başlıklar arasında olduğunu belirtti.

“Her Ay Farklı Programlarla Halkımızın Yanında Olacağız”

Yeni il yönetimini tanıtmak amacıyla düzenlenen toplantıda, İl Yönetim Kurulu listesi de kamuoyuna açıklandı. Gümüş, her ay farklı programlarla vatandaşlarla bir araya geleceklerini ve sorunların çözümü için adım adım ilerleyeceklerini ifade etti.

İftar programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Listedeki isimler şu şekilde:

Exit mobile version