Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YKS Adıyaman il birincisi Musa Çelebi’den Başkan Hallaç’a ziyaret

Adıyaman il birincisi Musa Çelebi, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ile bir araya geldi. Başkan Hallaç, Musa Çelebi’yi tebrik ederek gençlerin eğitim yolculuklarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Başkan, bu başarının tüm Kahta gençliği için ilham verici olduğunu vurguladı.

Adıyaman il birincisi Musa Çelebi, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Adıyaman il birincisi olan Musa Çelebi, Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ile buluştu.
Kahta’daki özel bir lisede okuyan Musa Çelebi, YKS Türkiye genelinde 614’üncü sırayı alarak Adıyaman il birincisi unvanını elde etti. Babası aynı zamanda AK Parti Kahta İlçe Başkanı olan Gaffar Çelebi ile birlikte, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Musa Çelebi’nin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç öğrenciyi tebrik etti. Başkan Hallaç, bu önemli başarının sadece ailesi ve okulu için değil, tüm Kahta gençliği için de ilham verici olduğunu belirtti.
Başkan Hallaç, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ve eğitim hayatlarını desteklemeye devam edeceklerini vurgulayarak Musa Çelebi’ye üniversite hayatında da başarılar diledi.