Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceğin teknoloji liderleri Eyyübiye’de yetişiyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Robotik Kodlama sınıfındaki çocuklar projelerini tanıttılar ve üniversite hazırlık kurslarına katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunuldu. Başkan Kuş, gençlere vatanlarına, bayraklarına ve imanlarına sahip çıkmaları gerektiğini vurgulayarak onlara desteklerini iletti. Gençler ise verilen destekler için teşekkürlerini iletti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarete, Belediye Meclis Üyeleri Sinan Yavuz ve Abdülaziz Çiftçi de katıldı. Gençler, Robotik Kodlama sınıfında hazırladıkları projeleri büyük bir heyecanla Başkan Kuş’a tanıttılar.
Kuş, ziyaret kapsamında üniversite hazırlık kurslarına devam eden öğrencileri de ziyaret ederek, derslerinde ve sınavlarında başarı dileklerini iletti. Gençlere hitaben konuşan Kuş, “Biz, en başta bayrağımıza sadık olacağız, vatanımıza sadık olacağız, imanımıza sahip olacağız.” dedi ve gençlerden bayrağa, vatanına ve imanlarına sahip çıkmalarını istedi. Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle de sohbet eden Başkan Kuş, talep ve ihtiyaçlarını cesurca iletmelerini istedi ve verilen emeklerin karşılığını başarı olarak görmeyi arzuladıklarını belirtti. Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde desteklerle geleceğe hazırlanan gençler, Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür etti.