Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sarımsak tarlasında kutlandı

Gaziantep Araban ilçesinde, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, sarımsak tarlasında kutlandı. Araban Ziraat Odası ve Sarımsak Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Altun’un organizasyonunda gerçekleşen kutlama programına Arabanlı çiftçiler ve tarım işçileri katıldı. Araban Kaymakamı İşçimen, çiftçilere ve tarım işçilerine başarılar dileyerek emeklerine teşekkür etti. Geçimini tarımdan sağlayan Arabanlı çiftçilerin tarım sektöründe önemli bir rol oynadığını vurgulayan Kaymakam İşçimen, çiftçilerin emeğinin kıymetli olduğunu belirtti. Arabanlı çiftçilerin üretkenliği ve katkıları ile ilçenin, bölgenin ve ülkenin ekonomisine büyük destek sağladığını dile getirdi. Araban Ziraat Odası ve Sarımsak Üretici Birliği Başkanı Hasan Altun da tüm çiftçilere bol ve bereketli hasatlar dileyerek 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Gaziantep Araban ilçesinde, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, sarımsak tarlasında

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, Gaziantep’in Araban ilçesinde coşkuyla kutlandı. Araban Ziraat Odası ve Sarımsak Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Altun’un önderliğinde gerçekleştirilen kutlama programına, Arabanlı sarımsak üreticileri ve tarım işçileri de katıldı.
Kaymakam İşçimen, etkinlikte Arabanlı çiftçiler ve tarım işçileriyle bir araya gelerek, sarımsak üretimi hakkında bilgiler edindi. Toplantıda Araban Ovası’nda yetiştirilen sarımsakların ekiminden hasadına kadar olan süreçler masaya yatırıldı.
Araban Kaymakamı Özgür İşçimen yaptığı konuşmada, çiftçilerin emeğinin kutsal olduğunu vurgulayarak, tarım sektöründeki başarılı çalışmalardan övgüyle bahsetti. İşçimen, çiftçilerin üretkenliğinin arttırılması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.
Araban Ziraat Odası ve Sarımsak Üretici Birliği Başkanı Hasan Altun ise çiftçilere bol ve bereketli bir hasat mevsimi dileyerek konuşmasını noktaladı. Tutkulu çiftçilerin katkılarının ekonomiye önemli olduğunu vurguladı.