Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

34 yıl önce doğan ikizleri arıyorlar

Gündüz, yıllar önce hastanede doğum yaparken çocuklarını kaybettiğini ve sonrasında ne olduğunu bilmediğini belirtiyor. Ailesi, uzun yıllardır çocuklarına ve kardeşlerine ulaşmaya çalışıyor ancak sonuç alamıyorlar. Keçi hediyesiyle ailenin hatırladığı tanımadıkları birisiyle ilginç bir karşılaşma yaşanmış. Gündüz, olayın aydınlatılması için hukuki süreç başlatmış ancak zaman aşımına uğradığı için sonuç alamamış.

Gündüz, yıllar önce hastanede doğum yaparken çocuklarını kaybettiğini ve sonrasında

Diyarbakır’da yaşayan Gündüz ailesi, yıllar önce anneleri Fevziye Gündüz’ün hastanede doğum yaparken kayıplara karışan ikiz kız kardeşlerini bulmak için çabalıyor. Fevziye Gündüz, hastaneden taburcu olduktan sonra çocuklarını almayı unutmuş, ancak sonra bunu hatırlayarak geri döndüklerinde kızlarını bulamamışlardı. O dönemde 70 yaşında olan baba Hediye Gündüz ve aile, durumu araştırmış ancak sonuca ulaşamamıştı.

Olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra bir kişinin, babalarını rüyasında gördüğünü ve ailelerini tanımak istediğini aktarması üzerine Gündüz ailesi, tuhaf olaylarla karşı karşıya kaldıklarını fark etti. Kardeşlerinin doğum yaptığı günün net tarihini öğrenen Gündüz ailesi, arşivlerde detaylı bir araştırma yaparak kayıp kız kardeşlerine ulaşmaya çalıştı. Ancak zamanında gereken soruların sorulmamış olmasının etkisiyle çözüme ulaşılamamıştı.

Gündüz ailesi, yaşadıkları bu sırlarla dolu hayatın aydınlanmasını ve kayıp kız kardeşlerinin akıbetini öğrenmeyi istiyor. Hala kayıp olan kız kardeşlerinin nerede olduklarını ve hayatta olup olmadıklarını merak eden aile, yaşadıkları belirsizlikle yıllardır baş etmeye çalışıyor.