AK Parti Milletvekili Bozgeyik, “Gazze İçin Sessiz Çığlık” eylemine ailesiyle katıldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve ailesi, "Gazze İçin Sessiz Çığlık" eylemine katılarak insanlık dışı olayları kınadı. Etkinlikte İsrail'e karşı seslerini yükselten ve Gazzeli annelere destek gönderen Bozgeyik, programda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gaza'da yaşanan acıları dile getirirken dualarla durumun düzelmesini umut etti. Programa yoğun katılım ile destek veren Bozgeyik, şiddeti ve zulmü kınadı ve annelerin çığlıklarının önemli bir rol oynayacağına inandığını belirtti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, ailesi ile birlikte “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliğine katıldı. Bozgeyik, insanlık dışı zulmü lanetleyerek Gazzeli annelere selam gönderdi. Programa eşi, kızı, ablaları ve kız kardeşiyle birlikte tam destek verdi.

İsrail’i kınayan Milletvekili Bozgeyik, “Gaziantepli annelerden Gazzeli annelere selamlar gönderilmesine şahitlik ettik” dedi. Bozgeyik, annelerin feryadının zulmü durduracağına inanarak, duaların kabul edilmesini umduğunu ifade etti. Gazze’deki acıya dikkat çekti ve duaların huzur getirmesini temenni etti.

Exit mobile version