Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Yaptığı ziyaretlerde işyerlerini gezen Başkan Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. İlçenin sokaklarını adım adım dolaşarak hem yaşlıların dualarını alıp hem de gençlerin isteklerini dinleyen Başkan Tahmazoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Başkan Tahmazoğlu, esnaflarla ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği istişarelerin önemine vurgu yaparak, belediye tarafından yapılan hizmetleri paylaştıklarını ve vatandaşların memnuniyetini gördükçe mutlu olduklarını belirtti. Talepleri dikkate alarak hizmetlerini şekillendirdiklerini aktaran Başkan Tahmazoğlu, gelecek projelerin de esnafların ve vatandaşların isteklerini göz önünde bulundurarak planladıklarını söyledi.
Başkan Tahmazoğlu, ilçeyi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönettiklerini ve bundan sonra da bu dayanışmanın devam edeceğini ifade etti. “Hep birlikte daha modern ve güzel bir şehir için çalışmalarımız artarak devam edecek” diyen Başkan Tahmazoğlu, vatandaşların destekleri ve katkılarıyla Şahinbey’i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.
Başkan Tahmazoğlu vatandaş ve esnaf ile iç içe
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Göreve geldiği günden itibaren ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan Başkan Tahmazoğlu, yapılan hizmetleri esnaf ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak gerçekleştiriyor. Şahinbey’in gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla ve vatandaşlarla ortak akıl anlayışıyla hareket ederek hizmetin en iyisini sunmayı hedefliyor. Esnaf ve vatandaşlarla birlikte ilçeyi yönetmeye devam edeceklerini belirtiyor.
