Cami aşığı down sendromlu genç çevresine neşe saçıyor

Gaziantep'te down sendromlu Enes Erinmez, Fazlı Okkıran Camii'nde cami ve Kur'an-ı Kerim sevgisiyle dikkat çekiyor. Enes, cami ve kurs zamanlarında mutlu ve neşeli vakit geçirirken arkadaşları tarafından "cami aşığı" olarak tanınıyor. Camii imamı tarafından da büyük ilgi gören Enes'in cami ve Kur'an-ı Kerim'e olan aşkı çevresindekileri etkiliyor. Enes, cami avlusunda arkadaşlarıyla vakit geçirirken ve kursta aktif olarak yer alırken mutluluğunu ifade ediyor.

Down sendromlu genç Enes Erinmez, Gaziantep’teki Fazlı Okkıran Camii’nin vazgeçilmez müdavimlerinden biri haline geldi. Enes, babasıyla birlikte camiye gelerek vakit namazlarını kılmanın yanı sıra camide vakit geçiriyor ve Yaz Kur’an kursuna düzenli olarak katılıyor.
Enes, camide dua ederek, ilahi söyleyerek ve Kur’an okuyarak zamanını değerlendirirken arkadaşları tarafından “cami aşığı” olarak sevgiyle anılıyor. Camiye gittiği her an neşe ve mutluluk saçan Enes, caminin ilgi odağı haline gelmiş durumda.
Aynı zamanda cami imam hatibi Abdurrahim Çelik, Enes’e büyük bir ilgi göstererek onunla ilahilere eşlik ediyor. Camiye gelmekten büyük mutluluk duyan Enes, camideki hocaları, arkadaşları ve cemaati tarafından sevgiyle karşılanıyor.
Enes’in annesi Aliye Erinmez, oğlunun camiyi ve Kur’an-ı Kerim’i çok sevdiğini ve camiye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, Enes ise kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ileterek camideki zaman geçirmenin keyfini sürdürüyor.

Exit mobile version