Depremde kızını, damadını ve torunlarını kaybeden yaşlı kadının acısı dinmiyor

Gaziantep'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Emre Apartmanı'nda kızını, damadını ve torunlarını kaybeden Ayfer Karakuşoğlu, her gün enkaz alanında acısını yaşamaya devam ediyor. Enkaz altındaki sevdiklerini kaybettikten sonra yaşamının tamamen değiştiğini belirten Karakuşoğlu, adaletin sağlanmasını talep ediyor. Gaziantep'te yaşanan deprem felaketinde Emre Apartmanı'nda hayatını kaybeden 49 kişiden yalnızca 17 kişi yaralı olarak kurtarılabildi.

Gaziantep’te Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Emre Apartmanı’nda kızını, damadını ve 4 torununu kaybeden 65 yaşındaki Ayfer Karakuşoğlu, acısının dinmediğini ve her gün enkaz başına gelerek sevdiklerini aradığını belirtti. Karakuşoğlu, yaşadığı büyük acıya rağmen adaletin yerini bulmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep etti.

Ayfer Karakuşoğlu, depremde büyük bir kayıp yaşadığını ifade ederek, “Kızım, damadım ve torunlarım bir gecede toprağa verdim. Acım dinmedi. Enkaz altındaki sevdiklerimin çıkmasını bekledim ama boşuna beklemişim” dedi. Deprem anını anlatan Karakuşoğlu, evinin yakınında olduğunu öğrenir öğrenmez koşarak gelerek yaşadığı dehşeti dile getirdi.

“Bir gecede tüm sevdiklerimi kaybettim, yıkıldım” diyen Karakuşoğlu, adaletin yerini bulmasını istediğini vurguladı. Enkaz altında kalanların sayısının 49 olduğu deprem felaketinde, 17 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı biliniyor. Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Emre Apartmanı’nın yıkılmasının ardından acılı ailelerin yaşadığı dram devam ediyor.

Exit mobile version