Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

(Düzeltme) Binlerce kişi Diyarbakırlı hayırsever iş adamının mevlidinde bir araya geldi

Diyarbakırlı hayırsever iş adamı Hacı Hasan İdikurt, binlerce seveninin katıldığı Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. Katılımcılar arasında Diyarbakır İl Jandarma Komutanı, eski bürokratlar, milletvekilleri ve iş adamları bulunmaktaydı. Mevlid-i Şerif programı dualarla sona erdi.

Diyarbakırlı hayırsever iş adamı Hacı Hasan İdikurt, binlerce seveninin katıldığı

Diyarbakırlı hayırsever iş adamı Hacı Hasan İdikurt, vefatının ardından düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla sevenleri tarafından anıldı. 18 Mart’ta kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İdikurt için düzenlenen programa, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, eski bürokratlar, milletvekilleri ve iş adamlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından yemek ikramı yapıldı.
Biroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DİSİDER Başkan Yardımcısı Mahmut Biroğlu, İdikurt’un Diyarbakır için önemli bir değer olduğunu belirterek onun hayırseverliğini ve hizmetlerini anlattı. Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta işletmecilerinden Ömer Altunbay ise, İdikurt’u babası gibi gördüğünü ve Türkiye için büyük bir değer kaybı olduğunu ifade etti.
DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, İdikurt’un hayırseverliği ve proje üretimindeki önemine vurgu yaparak duygularını dile getirdi. Kanaat önderi Cihan Ensarioğlu ise, İdikurt’un yatırımlarla dolu bir yaşam sürdüğünü ve Diyarbakır için önemli bir iş adamı olduğunu belirtti.
Hacı Hasan İdikurt’a vefatının ardından bir araya gelinen programda, duygular dile getirilirken, iş adamı Aziz Özkılıç ve Süleyman Kalender gibi isimler de İdikurt’un değerini ve hatıralarını paylaştılar. Program sonunda davetlilere hediyeler takdim edilerek uğurlandı.