Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İslahiye’nin kurtuluşunun 105. yıl dönümü kutlandı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Program, helikopter gösterisi ile başladı ve çeşitli protokol mensuplarının katılımıyla devam etti. İlçe Kaymakamı Mehmet Soylu, şehitler için dua edip önemli açıklamalarda bulundu. Törene ilçe yetkilileri, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü çeşitli

Gaziantep’in İslahiye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakamlık binası avlusunda gerçekleştirilen kutlama programı protokolün çelenk sunması ile başladı. Helikopter gösterisiyle renklenen kutlamada, Alay Komutanı Kurmay Albay Burak Dedeoğlu’nun koordine ettiği 2 yerli üretim ATAK helikopter ve 1 adet Sikorsky helikopter halkı heyecanlandırdı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan 20 askere rahmet dileyerek Türk halkına başsağlığı mesajı iletti. Soylu, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılında günün önemine vurgu yaptı.

Törende ‘Bayrak’ şiirini okuyan öğrenci İkra Türkel’i tebrik eden Kaymakam Soylu, dualar eşliğinde şehitler için anma gerçekleştirildi. Kurtuluş anının sembolik olarak canlandırıldığı törene, ilçe protokolü ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.