Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahta’da Kadir Gecesi’nde anlamlı ikram

Kahta Belediyesi, Kadir Gecesi’nde ilçe genelinde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak manevi atmosferi yaşattı. Başkan Hallaç, mezarlıklar, camiler ve Ramazan Çarşısı’nda yapılan ikramlarla birlik ve beraberliği vurguladı. Toplumsal dayanışmayı pekiştirmeye devam ediyorlar.

Kahta Belediyesi, Kadir Gecesi'nde ilçe genelinde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak

Adıyaman Kahta Belediyesi, her kandil olduğu gibi mübarek Kadir Gecesi’nde de ilçe sakinlerine çeşitli ikramlarda bulunarak manevi bir atmosfer oluşturdu. Belediye ekipleri tarafından Ramazan Çarşısı, mezarlıklar ve camilerde ikram noktaları kuruldu. Gündüz saatlerinde mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlara çeşitli ikramlar sunulurken, teravih namazı sonrasında camilerde badem şekeri ve limonata dağıtıldı. Ayrıca Ramazan Çarşısı önünde sıcak tatlı ikram edilerek hemşeriler arasında manevi bir paylaşım ortamı oluşturuldu.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, “Bu mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına ilçemizin çeşitli noktalarında ikramlarımızı gerçekleştirdik. Gündüz mezarlıklarda, teravih namazı sonrasında ise camilerimizde ve Ramazan Çarşısı önünde sıcak tatlı ikram ederek vatandaşlarımızla bu özel gecenin manevi havasını paylaştık. Rabbim, Kahta’ya ve tüm İslam âlemine hayırlar ihsan etsin. Kadir Gecemiz mübarek olsun” şeklinde konuştu.

Kahta Belediyesi, benzer anlamlı gecelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederek toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirmeyi hedefliyor.