Parklar yaz mevsimine hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçedeki parklarda bakım ve düzenlemeleri sürdürüyor. Belediye Başkanı'nın "Daha Yeşil bir Haliliye" sloganıyla yürütülen çalışmalar, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artarak devam ediyor. Ekipler, parklarda çim biçme, çim ekme ve peyzaj düzenlemelerine odaklanarak vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyor. Parkların temiz, düzenli ve ferah bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Yetkililer, yeşil alanların bakımının yıl boyunca devam edeceğini ve vatandaşların doğayla iç içe güvenli ve huzurlu alanlarda vakit geçirebileceğini belirtiyor.

Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın önderliğinde, ekipler yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte parkları daha yeşil ve estetik hale getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Çim biçme, çim ekme ve peyzaj düzenlemeleri gibi mevsimsel işlere ağırlık veren ekipler, vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği temiz ve düzenli parklar oluşturuyor. Haliliye Belediyesi’nin bu çabaları, ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Belediye yetkilileri, park ve yeşil alanların bakımının yıl boyunca aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtirken, vatandaşlara doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu mekanlar sunma konusundaki kararlılıklarını vurguluyor.

Exit mobile version