Piyanonun genç yeteneği Elif, yarışmada birinci oldu

Gaziantep'te müzik öğretmeni olan annesiyle piyano derslerine başlayan Elif Anastasia Çavdar, genç yaşına rağmen ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Piyano çalmaya olan tutkusu ve disiplini, onun gelecekte büyük bestecilerle ve orkestralarla çalışmak istediğini belirtmesine sebep olmuştur.Çavdar, başarısında annesinin destek ve rehberliğinin büyük etkisi olduğunu vurgulamıştır.

Gaziantep’te müzik öğretmeni olan annesiyle piyano derslerine başlayan Elif Anastasia Çavdar, müziğe tutkusu ve disipliniyle adından sıkça söz ettiriyor. Henüz 7 yaşındayken başladığı piyano eğitiminde gösterdiği yetenekle ulusal ve uluslararası alanda birçok başarı elde eden genç yetenek, son olarak İstanbul’da düzenlenen Sunartist Piyano Yarışması’nda B kategorisinde birinci olarak dikkatleri üzerine çekti.

Elif Anastasia Çavdar, annesiyle piyano derslerine başladığında piyano sevgisini keşfettiğini ifade etti. 10 yaşındaki genç piyanist, “Piyano çalıyorum ve besteci olmayı düşünüyorum. Şu ana kadar birçok ödül kazandım ancak hâlâ sürekli çalışıyorum. Müziğin hayatın bir parçası olduğunu düşünüyorum. Büyük bestecilerle ve orkestralarla çalışmayı çok isterim. Annem her zaman yanımda oldu ve beni destekledi. Bu süreçte ona minnettarım” şeklinde konuştu.

Elif Anastasia Çavdar, gelecekte büyük bestecilerle ve orkestralarla çalışarak adından söz ettirmeyi hedeflediğini belirtti. Kazandığı ödüllerle mutlu olduğunu ifade eden genç yetenek, annesinin desteğiyle başarılara imza attığını vurguladı.

Exit mobile version