Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban ilçesi kırsal Hasanoğlu Mahallesi’nde kaybolan 10 yaşındaki otizmli Onur Özdemir’in ailesini ziyaret etti. Şahin, Hasanoğlu Mahallesi’ndeki Koordinasyon Merkezi’ne giderek Araban Kaymakamı Özgür İşçimen ve AFAD yetkilileriyle görüştü. Arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra kaybolan Onur Özdemir’in annesi Aynur ile babası Mesut’u evlerinde ziyaret etti. Başkan Şahin, yürütülen çalışmalar hakkında, “Araban ilçemizde kaybolan 10 yaşındaki özel ihtiyaçlı evladımız Onur Özdemir için uzman kurumlarımızdan 958 personel ile arama çalışması aralıksız sürüyor. Ekipler, IHA, drone, bot ve iz takip köpekleri ile zorlu coğrafyada sürekli arama faaliyetleri yürütüyor” açıklamasında bulundu.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN ARABAN KIRSAL HASANOĞLU MAHALLESİNDE KAYBOLAN 10 YAŞINDAKİ OTİZMLİ ONUR’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN ARABAN KIRSAL HASANOĞLU MAHALLESİNDE KAYBOLAN 10 YAŞINDAKİ OTİZMLİ ONUR’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.