Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarının yanında

Şahinbey Belediyesi, çölyak hastalarına destek olmak amacıyla Çölyak Hastalığında Beslenme ve Psikolojik Yansımaları konulu bir seminer düzenledi. Belediye, çölyak hastaları için Sosyal Market’te 74 çeşit ürün bulundurarak hastalara destek veriyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, hastalara ücretsiz olarak glutensiz ürünleri sağladıklarını ve bugüne kadar 28 bin vatandaşa bu destekten faydalandıklarını belirtti. Şahinbey Belediyesi’nin amacı hastaların sıkıntı yaşamaması ve onlara destek olmaktır.

Şahinbey Belediyesi, çölyak hastalarına destek olmak amacıyla Çölyak Hastalığında Beslenme

Şahinbey Belediyesi, yıllardır çölyak hastalarına destek olmaya devam ediyor. Belediye, Çölyak Hastalığında Beslenme ve Psikolojik Yansımaları konulu bir seminer düzenledi. 2020 yılından beri Sosyal Market’te 74 çeşit ürünü çölyak hastalarının hizmetine sunan Şahinbey Belediyesi, Dünya Çölyak Günü’ne özel bu önemli etkinliği gerçekleştirdi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çölyak hastalarına desteklerini sürdürdüklerini belirterek, hastaların raporlarını getirmeleri durumunda ücretsiz ürün temin ettiklerini ifade etti. Başkan Tahmazoğlu, çölyak hastalığının toplumda yeterince bilinmediğini vurgulayarak, sosyal markette glutensiz ürünler bölümü açtıklarını dile getirdi. Bugüne kadar 28 bin vatandaşa destek olduklarını ve bu desteğin devam edeceğini belirten Başkan Tahmazoğlu, hastaların sıkıntı yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Programda emeği geçen kurumları da unutmayarak teşekkürlerini iletti.