Şehitkamil Belediyesi Temmuz Ayı meclis toplantısı tamamlandı

Şehitkamil Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşimi, Umut Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü ve Başkan Yılmaz, Şehitkamil halkının geleceği için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Ağustos ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi ise 04.08.2025 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşimi, Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü. Yılmaz, Şehitkamil halkının geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Toplantıda, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşti ve 14 madde üzerinde değerlendirme yapıldı. Gündem maddelerinden 3’ü oyçokluğuyla gündemden çekilirken, 8 madde oybirliğiyle, 3 madde ise oyçokluğuyla kabul edildi.
Başkan Yılmaz, Ağustos ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşiminin 04.08.2025 Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacağını duyurarak oturumu sonlandırdı.

Exit mobile version