3 bin 500 başarılı öğrenciye spor seti dağıtıldı

.

BÖLGE HABERLERİ 13.11.2023 13:22:00 0
3 bin 500 başarılı öğrenciye spor seti dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı spor tesislerinde eğitim gören başarılı 3 bin 500 öğrenciye, toplam değeri 5 milyon TL olan eşofman, spor ayakkabısı, çanta, tişört, satranç ve kitapların bulunduğu spor seti dağıtıldı. 

GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı spor tesislerinde farklı branşlarda eğitim gören ve kendi alanında başarılı olan çocuklar için Talat Özkarslı Spor Salonu’nda spor seti dağıtım töreni düzenlendi. 
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çocukların zorluklar içerisinde yaşamamalarını istediklerini belirterek, "2014 yılında göreve geldiğimizde çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeydik. 2014’ten bu yana hiç durmadan çalıştık. Siz değerli Gazi şehirliler benim öğretmenlerim oldunuz. Siz eksiklerinizi bana bir bir söylediniz. Ben de elimden geldiğince sizlerin eksiklerini gidermeye gayret gösterdim. Bugün spor alanında elde ettiğimiz başarılar günbegün artmakta. Madalyalarımızın sayısını her yeni dönemde artırıyoruz" dedi. 

Dağıtılan spor setlerinin içerisinde eşofman, ayakkabı, çanta, tişört, satranç takımı ve kitapların bulunduğunu anlatan Başkan Şahin, "Spor yapmanıza ön ayak olacak, spor ayakkabısı, eşofman gibi ürünler ile sizlere bu yolda destek olmak amacındayız. Sizleri geleceğe hazırlayarak, sağlıklı bir yaşam sürmenize ön ayak olurken yeteneklerinizi de açığa çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Başkan Fatma Şahin’in eğitimlere ve gençlere destek verdiğini ve Gaziantep’i Türkiye’ye örnek bir şehir haline getirdiğine değinen Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Başkanımız Fatma Şahin’e göreve geldiği ilk günden itibaren özellikle eğitime, gençlerimize ve annelere vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız kurumlar arası iş birliğinin ve Gaziantep modelinin ne demek olduğunu, bütün Türkiye’ye örnek olabilecek projelere imza attığını ve bu nedenle Gaziantep çok farklı bir boyutta, farklı bir özellikte bütün Türkiye’ye örnek olmuştur. Bu güzel projelerden dolayı değerli Bakanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Gençlerin spor yaparken Fatma Şahin gibi bir başkanı unutmamaları gerektiğine değinen Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan ise, "Almış olduğunuz hediyeler sadece bedeninizi örtmesin, ayaklarınızı kapatmasın, sizin yol ile bağlantınızı kesmesin. Sizlerden ricam bir abiniz, bir büyüğünüz olarak formayı her giydiğinizde, spor ayakkabınızla her yürüdüğünüzde, pedalı her çevirdiğinizde aklınıza Bakanımız Fatma Şahin gelsin. İyi ki varsınız Fatma ablamız diyelim" diye konuştu. 
3 bin 500 öğrenciye toplamda 21 bin adet malzemenin dağıtıldığı törene Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Programın sonunda Başkan Fatma Şahin ve protokol üyeleri öğrencilere hediye spor setlerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor