4.ETAP TOKİ’DEKİ VATANDAŞLARA TAPULARI VERİLMEYE BAŞLANDI

Besni Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programla Besni 4. Etap TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlara tapuları verilmeye başlandı.

GÜNDEM 19.04.2024 16:42:00 0
4.ETAP TOKİ’DEKİ VATANDAŞLARA  TAPULARI VERİLMEYE BAŞLANDI

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen tapu teslim törenine İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Belediye Başkanı Reşit Alkan, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, İlçe Başkanı Murat Güner ve vatandaşlar katıldı.

Programda birer konuşma yapan Kaymakam Partal ve Belediye Başkanı Reşit Alkan tapuların hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Daha sonra konuşan Milletvekili Hüseyin Özhan ise şunları kaydetti; “Seçimden sonra bu işi hemen yapacağız dedik ama biliyorsunuz bu itiraz süreçleri bizi bayağı bir yordu. O konuda helallik istiyorum, uzamasının sebebi bu. Ama dediğimiz gibi söz verdik, sözümüzde de duruyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabi bu önceden gerçekleşmiş bir olay o zamanda size anlatmıştım, hak edenler hak etmeyenlerin yüzünden tapularını bekletmesinler işlemler aksamasın diye. Hak eden herkesin hakkını teslim edeceğiz. Bugünden sonraki tüm çalışma prensibimizde, sayın belediye başkanımızın da inşallah kaymakam beyin de büyük desteğiyle her zaman hak hukuk adalet çerçevesinde yürüyecektir. Gerek mali açıdan gerek hizmet açısından şeffaf bir politika izleyeceğiz. Ama gerçekten huzurlarınızda şunu ifade etmek istiyorum aslında şikayet etmek çok doğru değil ama bize biraz daha katlanmanız gerekecek, biraz hizmetler yapmakta süreç uzayabilir. Umduğumuzdan çok daha fazla bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldık. İnşallah onu da en kısa zamanda bertaraf edeceğiz, onu bir stabil hale getirdikten sonra söz verdiğimiz tüm hizmetleri yapacağız. Raporlar falan hala çıkıyor mali anlamda bayağı bir sıkıntı var, başkanımız ilgileniyor. Önce orayı bir toparlamamız lazım. Onu toparladıktan sonra tüm hizmetleri zaten yerine getireceğiz. 

Öncelikle inşallah önümüzdeki hafta belediye başkanımız ve kaymakamımızla meydan projemizi halledeceğiz. Besni’nin çehresini değiştirmeye söz vermiştik. Bunun ilk adımını önümüzdeki hafta atacağız. Bunun akabinde de işsizliği çözmek istiyoruz. Bununla ilgili yatırımları kovalayacağız. Gerek sanayi gerekse de turizm anlamında da projelerimiz var. Bunların üzerinde peyderpey çalışacağız. Bütün hedefimiz, gayemiz, derdimiz tasamız Besni” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor