ACAR: BESNİ’MİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Seçime sayılı günler kala Besni’de 5 aile Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Vakkas Acar’a desteğini açıkladı.

SİYASET 15.03.2024 21:06:00 0
ACAR: BESNİ’MİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

31 Mart seçimleri yaklaşırken siyasi arenada da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Besni’de ikamet eden Özhan, Karadeniz, Çiçek, Şahin ve Yalçın aileleri CHP Adayı Vakkas Acar’a destek için partiye katılım sağladı. 

Seçim koordinasyon merkezine gelerek Acar’a desteklerini ileten aile üyeleri Besni’nin eksikliklerinin giderilmesi ve yeni hizmetlerin ilçeye kazandırılması konusunda Vakkas Acar’ın başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Ailelerin kendisine desteğini ve seçim gündemini değerlendiren Vakkas Acar ailelere teşekkür ederek; “Ben toplumsal ittifakın adayı olarak sizlere bir söz verdim. Besni’mizi hep birlikte şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir anlayışla yöneteceğiz. Seçime sayılı günler kaldı. Halkımızdan çok büyük bir teveccüh ve destek her geçen gün artıyor, inşallah Allah’ın izni ve hemşerilerimin desteğiyle seçildiğimiz günden itibaren benim ve yol arkadaşlarımın tüm mesaisi Besni olacaktır. Besni’mizi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor