ADD’NİN 100. YIL ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

GÜNDEM 30.10.2023 13:22:00 0
ADD’NİN 100. YIL ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Besni Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe CHP İlçe Başkanı Asım Öcal, ADD Besni Şube Başkanı Abdurrahman Erol Özbay, Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ADD Şube Başkanı Erol Özbay; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla için bir araya geldik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle taçlandığı, milletimizin iradesiyle şekillendiği tarihi bir anıt günüdür. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlarken, geçmişimize saygı göstermek ve geleceğe umutla bakmak için bir fırsat buluyoruz.

Cumhuriyet, bize büyük lider Mustafa Kemal Atatürk tarafından miras bırakıldı. O, ülkemizi çağdaşlaştırma ve ilerletme vizyonunu benimseyen bir liderdi. İşte bu vizyon sayesinde Türkiye, onun liderliği altında büyük bir dönüşüm yaşadı. Kadın- erkek eşitliğine, laikliğe, bilime ve eğitime verdiği önemle Türkiye, modern bir toplumun temellerini atmıştır. 100 yıl boyunca, Türkiye Cumhuriyeti birçok zorluğa ve engellemelere rağmen ilerledi. Bizler bu mirası daha da güçlendirmek ve gelecek nesillere daha İyi bir Türkiye bırakmakla yükümlüyüz.

Çağdaş değerleri korumalı, demokrasiyi güçlendirmeli, ekonomiyi kalkındırmalı ve toplumsal adaleti sağlamalıyız. Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı, ülkemizin daha parlak bir geleceğe doğru adım attığı bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Birlikte çalışarak, daha aydınlık ve refah bir Türkiye inşa etme yolunda ilerleyeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gurur içinde kutlarken, hep birlikte daha büyük başarılar elde etmeye olan inancımızı yineliyorum.

Bugün, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutlamak için bir aradayız, ancak bu anlamlı günün bir kutlamadan daha fazlası olduğunu hatırlamalıyız. Bu, tarihimizin ve kimliğimizin bir parçasıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, geçmişimize saygı duyarak ve geleceğe umutla bakarak, birlikte daha aydınlık ve refah dolu bir Türkiye inşa etmek için çalışmalıyız. Son olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını büyük bir minnet ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için burada bir araya gelmiş herkese teşekkür ediyorum. Hepinize mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dedi.

Başkan Özbay’ın konuşmasının ardından tiyatro, palyaço ve sihirbazlık gösterisi yapıldı. Etkinliğe özellikle çocuk katılımcılar olmak üzere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


Anahtar Kelimeler: . ETKİNLİĞİNE BÜYÜK

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor