ADEM KARABAYIR YENİ BESNİ MAHALLESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

.

SİYASET 15.10.2023 12:42:00 0
ADEM KARABAYIR YENİ BESNİ  MAHALLESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Yeni Besni Mahallesi için muhtarlığa adaylığını açıklayan Adem Karabayır, bir dönem Besni’nin en gözde mahallesi olan Yeni Besni Mahallesini eski güzel günlerine döndürmek için çalışacaklarını söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Karabayır; “Öncelikle 6 Şubat günü yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Malumunuz üzere uzun yıllar Gölbaşı durağı yanında çay ocağı işletmesi yaptım. Bu süre zarfında Yeni Besni Mahallemizin sorunlarını da yakından tespit etme imkanım oldu. Önümüzdeki yerel seçimde bu güzide mahallemizin sorunlarının çözümü ve hak ettiği hizmetleri alabilmesi adına aday olma kararı aldım” diye konuştu.

Yeni Besni Mahallesinin bir dönem Besni’nin en gözde mahallesi olduğunu ancak aradan geçen yıllar boyunca çeşitli nedenlerle bu özelliğini kaybettiğini dile getiren Adem Karabayır; “Yine malumdur ki mahallemiz bir dönem Besni’mizin en gözde mahallesiydi ama maalesef çeşitli nedenlerle bu özelliğini kaybetti. Halkımız bize teveccüh gösterdiği takdirde yapacağımız çalışmalarla mahallemizi yeniden eski güzel günlerine döndürebilmek için muhtarlık görevleri çerçevesinde çalışmalarımız olacak. Mahalle adına elzem olan gerek yol sorunları gerekse de yeni park alanlarıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Vatandaşlarımızla el ele vererek mahallemizin hak ettiği yerel yönetim hizmetlerini en iyi şekilde alabilmesi için gayret göstereceğim. Önümüzdeki yerel seçimlerin Besni’miz ve mahallemiz için hayırlara vesile olmasını dilerken aday olan tüm arkadaşlara da başarılar dilerim” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor