Adıyaman Spor alt yapısı ile göz dolduruyor

.

SPOR 16.09.2023 14:16:00 0
Adıyaman Spor alt yapısı ile göz dolduruyor

Adıyaman Futbol Kulübü çatısı altında, özellikle altyapı çalışmalarıyla göz dolduran Kâhta İdman Yurdu Spor Kulübü, bu yıl 150 çocuğa hizmet vererek gelecek için ümit vermeye devam ediyor. 
9. Yılında alt yapı faaliyetlerine yönelik çalışmalarına devam eden Kahta İdman Yurdu Futbol Kulübü, bu yıl üç kategoride (U19, U17 ve U15) Adıyaman ilinin tek profesyonel takımı olan ve TFF 2. Ligde mücadele eden Adıyaman Futbol Kulübü çatısı altında bölgesel gelişim liglerinde mücadele edecektir. 
Çocukların depremin olumsuz etkilerini hızlı bir şekilde üzerlerinden atmak adına çalışmalarına Mart ayından itibaren ara vermeden devam ettiğini belirten Kahta İdman Yurdu FK Başkanı Hamza Parlak, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
Başkan Parlak, “9. Yılında alt yapı faaliyetlerine yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Kulübün temel amacı, toplumun değer yargılarını ön planda tutarak ülkesine sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Bunun yanı sıra çocukları mental, sportif ve fizyolojik açıdan geliştirerek güzel bir gelecek hazırlamak adına çalışmalar yapmaktadır. Futbol alt yapısı olarak il genelinde her yıl şampiyonluklar yaşayan kulüp 2022 yılında Kayseri ilinde düzenlenen bölge turnuvasında da U14 takımı olarak bölge şampiyonluğunu elde etmiştir. Geçmiş 8 yıl zarfında onlarca çocuğun beden eğitimi öğretmeni olmasına katkı sağlamıştır. Yaklaşık 150 çocuğa hizmet veren kulüp bu yıl üç kategoride (U19, U17 ve U15) Adıyaman ilinin tek profesyonel takımı olan ve TFF 2. Ligde mücadele eden Adıyaman Futbol Kulübü çatısı altında bölgesel gelişim liglerinde mücadele edecektir. Çocuklar bu liglerde zorlu maçlar yaparak tecrübe kazanıp üst liglere transfer olmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedirler. Kulüp bölgede söz sahibi olmak adına Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Erzurum illerinden gelen 8 çocuğu bünyesinde bulundurarak daha geniş bir coğrafyaya hitap etmeyi planlamaktadır. Kulüp çocukların depremin olumsuz etkilerini hızlı bir şekilde üzerlerinden atmak adına çalışmalarına Mart ayından itibaren ara vermeden devam etmektedir” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Adıyaman yapısı dolduruyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor