Adıyaman Müftülüğü’nden bin kişilik 'İyilik Sofrası'

Adıyaman’ın farklı noktalarında hazırlanan iftar çadırları ile depremzede vatandaşların ilk iftarını birlikte yapması amaçlanıyor.

GÜNDEM 11.03.2024 21:56:00 0
Adıyaman Müftülüğü’nden bin kişilik

Ramazan’ın bereketini paylaşma ruhu ile dayanışma içerisinde olmak üzere kentin farklı noktalarında iftar çadırları kuruldu.

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı ve hayırseverlerin desteğiyle Müftülük binası yanında bin kişilik iftar çadırının hazırlıkları tamamlandı.

11 Mart Pazartesi Saat 18.37’de 2024 yılı Ramazan ayının ilk iftarını yapacak olan Adıyamanlılar, hazırlanan bin kişilik iftar çadırında bir araya gelecekler.

Adıyaman İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Ali Çetinkaya, müftülük binası yanında kurulan ve bin kişiye iftarda yemek verecek olan çadır ve program hakkında bilgi verdi. Çetinkaya, iftar çadırına tüm vatandaşları davet ettiği açıklamasında şunları söyledi:

“Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimize iftar yemeği ikram etmek amacıyla, başkanlığımız ve vakfımız Adıyaman’da da çadır kurdular. Günlük bin kişiye iftar yemeği ikramı yapılacak. Gölbaşı ilçemizde de yine bin kişilik iftar çadırımız kuruldu. Ramazan ayı boyunca burada hem iftar yemeği verilecek hem de iftar öncesinde vaaz ve irşad programlarımız yapılacak. İftar ve irşad çalışmalarımız dışında mobil aracımız vasıtasıyla tatlı ve çay ikramlarımız da olacak. Adıyamanlı kardeşlerimizi iftar çadırımıza ve ramazan münasebetiyle yapılan ikramlara, vaaz ve irşad programlarına davet ediyoruz.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor