Adıyaman Ören Yerleri Tanıtım Filmi

Adıyaman Ören Yerleri Tanıtım Filmi

GÜNDEM 17.04.2024 23:49:00 0
Adıyaman Ören Yerleri Tanıtım Filmi

Proje koordinatörlüğünü Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yaptığı, Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive Eğitim ve Kültür Derneği ortaklığı ile yürütülen “Kültürel Faaliyetlerde Göçmenler, Mirasın Korunması ve Turizmin Teşvik Edilmesi (CULTOUR) Erasmus+ KA210 YOU projesi kapsamında çeşitli etkinlik ve faaliyetler gerçekleştirildi. 

Projenin son çıktısı olan CULTOUR Adıyaman tanıtım filmi, Adıyaman Üniversitesi personelleri tarafından hazırlanıp tamamlandı. Tanıtım filminde Adıyaman’a ait 11 ören yeri tanıtılırken film, görsel ve metinsel öykülemelerle zeginleştirildi. Adıyaman’ın tanıtımına önemli katkı sağlayacak film, CULTOUR projesinin web sayfası olan www.migrantcultouractivities.com eklenerek evrensel olarak erişime sunuldu. 

Tanıtım filminin Piarı 17 Nisan 2024 tarihinde ADYÜ Eğitim Fakültesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda CULTOUR kapanış konferansı ile gerçekleşti. Yapımını Adıyaman Üniversitenin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve kurgu-montajını ADYÜ GSF Resim Bölümünde görevli Öğr. Gör. Büşra Kuruçay üstlendi. Görüntü yönetmenliği, kamera ve drone çekimleri Ömer Faruk Gözleyici, metin yazarlığı Dr. Öğr. Üyesi Fadime Tikbaş Apak, İngilizce metin yazarlığı Öğr. Gör. Fatma Aslan Uçar, seslendirme ise ADYÜ FM koordinatörü Hakan Çalışkan tarafından yapıldı.


Anahtar Kelimeler: Adıyaman Yerleri Tanıtım Filmi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor